Fotografie

Educatie

 • Alles kan tot leven gewekt worden, een aardappel maar ook een kaasschaaf of en pen.  Animaties kunnen gebruikt worden  voor verwerking van informatie en presentaties in bijna alle vakken van het onderwijs.

   

  In deze workshop / training leer je hoe je met leerlingen een animatie film kan maken dmv van het nemen van zo’n 200 foto’s en die om te zetten in een filmpje. We doen dit met een betaalbaar simpel programma Quicktime 7 pro.

   

  Wat is animatie eigenlijk? Hoe maak je een animatie?  Hoe stel je de camera in? En hoe maak je van al die foto’s  een filmpje? Hoe schrijf je het weg voor I pod of computer?

 • Je gaat dit leren door het vooral zelf te doen. In 2 uur tijd leer je de gemaakte foto’s omzetten naar een filmpje.

   

  Voor wie: Docenten primair onderwijs (bovenbouw), Docenten voortgezet onderwijs Groepen mensen die het leuk vinden om een animatie film te maken (Onderwerpen animatie kunnen afgesteld worden op specifieke vraagstelling)

   

  Duur: 2 uur (in overleg aan te passen) Kosten: euro 30,00 pp (minimaal 12 personen) excl BTW (Training kan vallen onder budget deskundigheidsbevordering.) Inclusief gebruik  camera’s, statieven, laptop, films op cd rom na afloop, Korte uitleg op papier. Excl reiskosten 0,30 vanaf Arnhem.

Training Animatie. Praktische workshop. Je kan gelijk aan de slag

Te gebruiken en toe te passen in vele vakken van het voortgezet onderwijs

Nieuws | Info

linkedin twitter youtube