Ik verzorg workshops, lessen en projecten over fotografie en animatie. Zowel voor het primair onderwijs, voortgezet onderwijs, speciaal onderwijs als voor volwassenen. Ik geef tussen de 250 en 300 workshops per jaar aan kinderen, jongeren en volwassenen. “Leren kijken, Leren zien” is een belangrijk uitgangspunt in al mijn workshops.

Fotografie is een medium dat door zijn toegankelijkheid op veel manieren ingezet kan worden. Ik heb een koffer met digitale camera’s en een laptop en kan zodoende op elke locatie workshops geven. Workshops worden inhoudelijk ingeleid en cursisten krijgen praktische opdrachten om mee te werken. Al het werk wordt gezamenlijk bekeken en besproken op de vooraf besproken uitgangspunten.

We hebben ontzettend genoten van je workshop lichtschrijven. De snelheid in je les, de goed doordachte organisatie waarbij de leerlingen veel zelf mochten doen. En natuurlijk de inhoud die goed werd begrepen door de kinderen, mede door de vooraf gegeven introductieles in de klas.

Miriam van den Breemen Basisschool De Kring Apeldoorn

Ik wil je bedanken voor de superworkshops die je gegeven hebt! Iedereen was erg enthousiast (docenten en leerlingen!).s.


Petry Sonnemans, Montessori College Eindhoven